Колумбия и Бразилия завършиха 2:2 в зрелищен приятелски мач, игран в Маями. Луис Муриел вкара и двата гола за колумбийците и стана първият национал на страната, който бележи два пъти във вратата на петкратните световни шампиони.

Селесао поведе с гол на Каземиро в 20-а минута след центриране на Неймар от корнер. Самият Неймар се завърна в състава, след като пропусна Копа Америка заради контузия и освен с асистенция се отличи и с гол.

Муриел изравни за Колумбия от дузпа в 25-а минута и отново той даде аванс за колумбийците с второто си попадение седем минути по-късно. Неймар изравни за крайното 2:2 в 58-а минута след асистенция на Филипе Коутиньо.

В следващата си контрола Бразилия ще срещне Перу в Лос Анджелис във вторник, а Колумбия играе с Венецуела в Тампа същия ден.

В същото време Мексико победи САЩ с 3:0 в друга контрола тази нощ, играна в Ню Джърси. Хавиер Ернандес се разписа през първото полувреме, а след почивката още два гола добавиха резервите Ерик Гутиерес и Уриел Антуна.

С гол в последната минута Уругвай надигра Коста Рика с 2:1. Хонатан Родригес донесе успеха на "урусите" в приятелската среща с попадение в сетния миг.

Преди това Джорджиан Де Араскаета даде преднина на Уругвай, а Селсо Боргес изравни за Коста Рика.