Два от колосите на европейския футбол – Милан и Манчестър Юнайтед, от няколко години се намират в дълбоки кризи.

Според мнозина специалисти, причините за слабите резултати на "Сан Сиро" и "Олд Трафорд" горе-долу се препокриват: лошо управление.

През този сезон обаче нещата при "дяволите" и "червените дяволи" изглеждат по-лошо от всякога. В Серия "А" Милан се намира на едва три точки от зоната на изпадащите.

Вижте класирането в Серия "А"

Същото беше и с Юнайтед, но победата над Норич изкачи отбора до 7-мо място във Висшата лига. Но там е твърде сгъстено и 20-кратният първенец на Англия е на 5 т. от чертата.

Вижте класирането във Висшата лига

Милан (7) и Юнайтед (3) имат общо 10 триумфа в КЕШ/ШЛ, но последните години или не се класират, или го правят с мъки, след което отпадат безславно.

Свидетели сме на наистина тъжен период на два от грандовете на Стария континент. Но, според вас, при кого кризата е по-тежка? 

<script>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="https://embed.playbuzz.com/sdk.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,"script","playbuzz-sdk"));</script><div class="playbuzz" data-id="dcc7c148-0d2b-4db8-bea3-9cc36007df04" data-show-share="false" data-show-info="false"></div>