Най-успешният български футболист за всички времена Христо Стоичков направи любопитен коментар за отношенията си с легендата Диего Марадона. Камата говори пред радио Planeta 947.

"В лицето на Марадона загубих един приятел. Имахме специална връзка. Бяхме специални приятели, но когато това приключи не беше ок. Пазя добрите спомени, снимките, позитивните неща", каза Камата.

"По-хубаво е да помня Диего като футболист. Не съм аз човекът, който да критикува неща, които не са свързани пряко с мен. Диего загуби, не аз. Понякога човек трябва да преживее невъзможни неща. Винаги ще го обичам, но не както преди".

"Преди години имах възможността да играя в Бока Хуниорс. Това го знаят малко хора. След Барселона имах отлични възможности. Но избрах да дойда в САЩ с моето семейство", разкри Стоичков.

"Скоро ще ходя в Аржентина да направя документален материал с Габриел Батистута. Радвам се да чуя, че той се е оправил след тежката контузия, която имаше. Сега ще мога да направя материала, както трябва", добави още Камата.