Завръщането на краля футбол започна да предоставя още повече възможности на спортните запалянковци, както и да отправя все повече предизвикателства към истинските спортни почитатели. Ръкавицата е хвърлена и идва с едно специално име - Sport Jackpot от Bet365.

Това предизвикателство връща играчите към добрите стари спортни фишове, които позволяваха най-точното правене на спортна прогноза - 1-ца, Х или 2-ка. Едва ли има спортен запалянко, който да не знае значението на тези символи, но в случай, че все още не се досещате, Bet365 предоставя 12 футболни мача, чийто край трябва да бъде познат от запалянковците.

При успешна спортна прогноза, играчът ще може да се почувства значително по-богат, след като джакпотът е на стойност от 15 000 лева. В случай, че има повече от един успешно познали, джакпотът се поделя по равно между тях. Въпросното предложение може да бъде открито в онлайн платформата, където са избрани и по-интригуващите спортни събития.

Не трябва да забравяме, че в момента букмейкърът избира мачове от активните първенства, но много скоро 12-торката ще се промени значително и ще покрива още по-вълнуващи дербита. Още по-добрата новина е, че този вид залог ще е активен и актуален до края на годината, като по този начин предизвикателството е отворено.

А и нека бъдем откровени, една такава победа гарантира по-сериозни летни емоции. Победителите също така ще бъдат отличени и представени в платформата на букмейкъра като играчи с високо ниво на професионализъм. Има и някои ограничения, които са повече от логични - функцията кеш-аут няма да присъства в онлайн платформата, все пак тук играта е значително по-дългосрочна.

Достъп до тази игра ще имат всички регистрирани потребители, които направят залог с реални средства. За съжаление не трябва да забравяме, че в случай на отмяна на спортно събитие в колонката, всички залози се анулират. Това не е изненада, след като все още наблюдаваме някои колебливи предложения относно провеждането на футболни срещи.

Това означава, че бонусите не могат да участват в поставянето на такъв залог. Предложението ще спечели допълнително внимание към Bet365, особено с предстоящите футболни рестарти ще се разкрие истинският футболен потенциал на запалянковците. Освен сериозната парична награда, тази игра ще даде необходимата емоция и много впечатляваща стойност на всяка футболна среща.

 Едва ли има спортен  почитател, който да не е изпитвал  тръпката от всички спортни  преживявания, когато очакваните  резултати започнат да се случват  един след друг. Точно този  адреналин е и добре познатата  есенция, която носеха старите  букмейкърски фишове, а фактът, че днес можем да ги попълваме в онлайн платформа е само още едно удобство.

Bet365 е намерил много правилна и подходяща формула за старта на спортните дербита, които мнозина очакват. 12-те точно прогнози са предизвикателство, но в този случай целта определено си заслужава. Освен това подозираме, че това няма да е единственото им предложение. Възобновяването на нормалния спортен режим ще даде поле за изява и на други по-специални промоции и вълнуващи предложения.