Галерия

Любовта отново се върна при аржентинския футболист Езекиел Лавеци и сексапилната моделка Наталия Борхес. Двамата изненадващо се събраха и изглеждат по-щастливи от всякога.

Това се случва малко повече от месец след като двойката скъса взаимоотношенията си. Бившият нападател сам показа снимка, с която разкри, че манекенката се е върнала в обятията му. 

Нещо повече - влюбените са заминали за турското море, за да скрепят още повече връзката си, след като си дават втори шанс. Аржентинецът и бразилката са наели частна яхта, с която порят вълните. Почо, както е наричан играчът, видимо е окрилен от щастливата развръзка с Наталия.

През пролетта Лавеци и Наталия прекараха заедно карантината заради коронавируса във Френските Антили. Бившата звезда на "Наполи" и "Пари Сен Жермен" дори бе изнудван от хакери, които разполагали със секскадри.

На горещите клипове и фотоси футболистът е заедно със своето бразилско гадже. Порното така и не видя бял свят и явно Лавеци се е бръкнал дълбоко, за да плати на изнудвачите.

В края на лятото двойката изненадващо се раздели. Езекиел и Наталия дори изтриха общите си снимки. Хубавицата се премести в Ню Йорк, за да възстанови постепенно кариерата си на модел. 

Е, двамата отново са влюбени, но ще видим докога, защото Лавеци се слави като един от най-големите плейбои във футбола. Неотдавна той успя да вкара в леглото си и една от най-желаните жени на планетата - моделката Белен Родригес. Преди това мачкаше чаршафите с друга сексбогиня - Янина Скрепанте.