Нападателят Гарет Бейл е възстановен от контузия в глезена и ще бъде на разположение на Робърт Пейдж за предстоящите мачове на националния отбор на Уелс в Лигата на нациите, съобщи селекционерът. Неговият отбор ще играе с Република Ирландия и Финландия в група 4/В, където е и България.

Бейл, който пропусна мачовете през октомври заради контузия в десния глезен, беше заменен принудително в двубоя на Тотнъм срещу Уест Бромич в неделя. Пейдж обаче твърди, че той ще играе. От състава отпадат също така Аарън Рамзи и Бен Кабанго, пише БНР.

"Видях контузията на Аарън на живо и ми беше ясно, че ще трябва да се справяме без него. Получихме резултатите от скенера и нещата не изглеждат добре. След това дойдоха и тревожните вести за Бен, но за наше щастие всички останали са здрави. Това е добра новина", каза Пейдж, който води отбора вместо отстранения до края на годината Райън Гигс.

Уелсците ще играят контрола със САЩ в четвъртък, след което ще се изправят срещу Република Ирландия и Финландия в Лигата на нациите. Отборът е лидер в групата с 10 точки, докато България е на последното място с една.