Сами по себе си спортните залози носят голяма тръпка, но за да бъде изживяването още по-вълнуващо и интересно, спортните букмейкъри постоянно се стремят да подобряват своите платформи, предлагайки повече възможности, налични спортни дисциплини, пазари и т.н. Ако трябва да отличим някой спорт обаче, то това несъмнено е футболът, който е предпочитан както за наблюдаване, така и за залагане. Точно заради това и сайтовете за залози у нас, като този на Efbet, обръщат най-голямо внимание именно на него. 

Спортната секция на букмейкъра е изключително богата на събития, като всеки спорт от дългия списък включва в себе си възможности за залози на редица турнири и различни надпревари, а за улеснение на потребителите има и специално меню с топ събития, където място намират най-интересните предстоящи спортни срещи. Подробно обяснено е разнообразието от Ефбет спортни залози в Ефирбет, където специалистите нагледно разглеждат всички възможности, предлагани от букмейкъра.

Не е тайна, че залозите на живо са значително по-вълнуващи. Там всичко е много по-динамично и интересно, коефициентите се променят постоянно, а играчите имат възможността да следят развоя на срещата и на база представяенето на двата отбора  да направят своя залог. За да увеличите шансовете си за успех при залози на живо обаче, със сигурност е необходимо да следите и самата среща с видео на живо. Списъкът с мачове по телевизията далеч не е достатъчен, особено ако не разполагате с платените спортни канали, но дори и с тях, обемът от спортни събития може да бъде огромен и непосилен за телевизията. 

Тук доста умело се намесват букмейкърите, като част от тях са обогатили своята секция със залози на живо и с видео стрийминг на живо. Един от тези сайтове е и българският Efbet, където списъкът с излъчвани спортни събития става все по-дълъг. Това, разбира се, се харесва на залагащите, но и не само на тях. Не е нужно да правиш залози, за да гледаш любимия си отбор. Всичко, което ви е необходимо е да разполагате с акаунт в букмейкъра с каквато и да е сума в него. След това, само трябва да изберете конкретно спортно събитие, за което се предлага видео на живо и то започва. Без такси, без допълнителни настройки или каквото и да е друго. 

Обикновено, най-голям избор има при футболните срещи, но имайте предвид, че не всяка среща, която предлага залози на живо, включва и видео на живо. Както вече казахме обаче, разнообразието е доста голямо, а и продължава да се разширява ден след ден. След като изберете секция На Живо в сайта на Efbet, пред вас ще се появят два списъка. Първият включва всички спортни събития, които се играят в момента, а вторият, към който има и иконка на телевизор - тези от тях, към които имат и пряко излъчване. Видеото е удобно разположено от лявата страна на екрана, така че лесно да може да следите променящите се различни коефициенти за двубоя.

Едно от големите футболни първенства, чиито мачове се излъчват в Efbet е немската Бундеслига. Да, тя се излъчва и от Eurosport, но когато гледате през букмейкъра, сами взимате избора, коя конкретно среща искате да наблюдавате, а не непременно да се съгласявате с ограничения избор, който телевизията ви предоставя. Именно това е съществената разлика между двата източника на пряко излъчване на мачове.