Предлаганите коефциенти от всеки букмейкър са нещо основно при привличането на клиенти. Това е напълно логично, тъй като при по-високи коефициенти се увеличава и обемът на печалбата, която бихте получили при сполучлив залог и обратно, комбинацията от по-ниски коефициенти се равнява на по-малка потенциална печалба.

Няма как обаче един сайт за залози да предложи най-високите коефициенти за всички налични спортни събития и пазари. Колко хубаво би било, ако има един букмейкър, за чието предложение да сте сигурни, че е най-добро? Може би пък има?

За да достигнат до по-висока ставка, залагащите често прибягват до избора на няколко срещи в права колонка, приемайки риска, че дори само една от избраните срещи да не бъде позната, целият залог става губещ. За да се определи потенциалната печалба от всяка права колонка, наличните коефициентите на селекциите в нея се умножават, но при Combi+ функцията в Bwin получавате предложения за конкретни прави колонки с увеличен общ коефициент.

Ето и нагледен пример на едно от скорошните предложения за подобен залог. Букмейкърът предложи Combi+ коефициент от 3.40 за комбинацията от залог за победа на Арсенал, Реал Мадрид и Аталанта, чиито мачове бяха в един и същи ден. Бързата сметка показва, че от стандартната права колонка без допълнителното увеличение на коефициентите, ще получите обща ставка от 3.08. 

Разбира се, под внимание трябва да се вземе фактът, че не вие, а букмейкърът взима решение за избор на мачове. Ежедневно има различни предложения за комбинация от футболни срещи, като обикновено те винаги са смесица от различни шампионати, както в посочения по-горе пример. В случая е необходимо да имате наблюдения във Висшата лига, Ла Лига и Серия А. Срещите могат да бъдат от различни първенства, но техният брой почти винаги е три. 

Тези зависимости обаче не са задължителни и например, наскоро имаше предложение за победи на Олимпик Марсилия и ПСЖ в съответните им срещи през уикенда. Общият коефициент през Combi+ бе 1.95, докато в класическа права колонка той е 1.80.

В случая разликата не е толкова голяма, тъй като става въпрос само за две срещи и то при залог на силно изявените фаворити в тях. В менюто обаче често попадат и комбинации с коефициенти от по над 10.00, при които разликата спрямо стандартната права колонка вече е по-чувствителна.

Доста е сходен и принципът на действие на Price Boost функцията в Bwin. При нея обаче не става въпрос за залог на крайния изход от няколко мача, а за конкретно събитие в предварително посочени срещи. Например, ще получите коефициент от 7.50 за това, отборът на Санкт Паули да победи този на Хановер 96 и в същата тази среща да има над 2.5 отбелязани гола.

Предложенията отново са максимално конкретни, но пък възможните опции са наистина доста, така че лесно може да си харесате нещо, за което ще знаете, че получавате най-добрия коефициент.