Сама по себе си думата лотария се свързва с голям джакпот и солидна печалба, но също така и с малък шанс за успех. Там всичко е въпрос на късмет, а в повечето случаи на големи дози късмет. Букмейкърите обаче предлагат все по-добри промоции и спортни бонуси, които постепенно привличат повече и повече фенове на лотарийните игри.

Това не е изненадващо, тъй като предложенията стават все по-добри, а и фактът, че не залагаш всичко сляпо на късмета си, е сериозно предимство в полза на спортните бонуси в сайтовете за залози. Идеята да се опитваш да включиш повече мисъл и стратегия до известна степен поставя нещата в твоите ръце, а ако ти си достатъчно добре информиран и запознат с конкретното спортно събитие, то неминуемо шансовете ти за успех ще се покачат. 

Един от лицензираните букмейкъри в България, които ежедневно предлагат редица спортни игри и промоции е Winbet, а на Уинбет бонус ще откриете подробно описание на наличните бонуси в сайта, как да ги получите и какъв е принципът им на действие. Букмейкърът е насочил голяма част от фокуса си именно върху спортните залози и върху това, как да ги направи по-атрактивни за хората.

Различните им промоции в тази секция вършат добра работа, съдейки по все по-засилващия се интерес към тях, а това, че се успява постоянно да са предлагат актуални предложения, кара потребителите да се връщат в сайта и да се възползват от тях. За начало на новата година от Winbet пуснаха месечен пакет със спортни оферти. Например, по време на финала на Световното първенство по дартс се предлагаше по 1 лев допълнителна печалба за всеки направен максимум от точки в даден рунд на играта.

Малко след това, на разположение беше 100 лева бонус залог по време на ски алпийските дисциплини. Последва и волейболно предложение за мача на Австрия и България, което включваше по 10 лева за всеки спечелен гейм на България, както и бонус за голямото футболно дерби между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, включващ 50 бонус игри за слот играта „Vampires vs Wolves”, както и възможност за получаване на Безплатен залог.

Предложенията за месеца пък се затварят с един лев за всяка реализирана тройка в NBA сблъсъка между Милуоки Бъкс - Лос Анджелис Лейкърс, както и по една бонус игра за всеки отбелязан гол във финала на Световното първенство по хандбал.

Популярна промоция в букмейкъра е и тази за безплатни залози. На база активността на потребителя за 24 часа се определя конкретна стойност на безплатен залог, който лесно може да се активира и използва за всички спортни събития от секцията със залози на живо. На разположение обаче са още доста спортни бонуси и промоции, като например, Sport Jackpot, Super Hot залози и разбира се началният бонус за спорт, които идва и с няколко подаръка.

Залагането на спорт със сигурност изглежда като по-разумен вариант, отколкото участието в лотарии, но смисъл има само тогава, когато прилагате познанията си, правите анализ на спортното събитие или пък използвате дадена стратегия за успех. Тънка е границата между добре обмисления залог и хвърлената сума пари на лотариен принцип. Залозите трябва да бъдат разумни, независимо от тяхната сфера. Жаждата за лесни печалби може да изиграе лоша шега на всеки.