Телефоните отдавна вече не са само средство за разговоряне. През последните вече повече от десет години те са се превърнали в малки компютри в джоба ни, чийто възможности постоянно се подобряват. Отдавна вече не е нужно да си вкъщи или в офиса, за да потърсиш даден информация в Google или пък да се възползваш от всичко, което може да ти предложи Интернет.

В наши дни мобилните оператори предлагат различни тарифни планове, богати на мобилни данни, за да се радвате на Интернет връзка, където и да се намирате. Все повече са и местата, където има осигурен безплатен Wi-Fi, така че защо да не гледате любимата си спортна среща докато сте на пейка в парка или пък в ресторанта?

В това отношение, мобилните устройства са истинско богатство за спортните фенове, а букмейкърите пък са тези, които го правят още по ценно. Много от сайтовете за спортни залози предлагат пряко излъчване на различни спортни събития от популярни до такива, чиито участващи отбори дори не сте чували. Богатото разнообразие обаче е необходимо, за да могат да се покрият интересите на възможно повече спортни запалянковци. Един от букмейкърите, популярните с добре разработената си платформа за залози и видео стрийминг на живо е bet365. 

Там, освен големия избор на спортни срещи с пряко излъчване, на разположение е и удобен и интуитивен интерфейс, който буквално с няколко клика ще стартира видеото от срещата. Всичко за букмейкъра може да откриете в пълното ревю за bet365 на nostrabet.com, където специалистите в областта нагледно обясняват как може да се възползвате от тази услуга.

Проучванията в хазартната индустрия обаче показват, че процентът потребители използващи мобилни устройства непрекъснато расте за сметка на предпочитащите десктоп версията. Това пък кара букмейкърите да предлагат актуални мобилни версии и апликации на своите сайтове, така че всички налични възможности да бъдат достъпни и от телефона.

Такъв е случаят и с bet365, които разполагат с едно от най-добрите мобилни приложения с бърз достъп до секцията на живо, където ще откриете списък с всички спортни събития, включващи пряко излъчване. Видеото стартира в малко прозорче, но може да бъде разпънато на цял екран.

За да може да гледате всички налични преки излъчвания на различните спортни срещи е необходимо да имате регистрация в букмейкъра с налична дори минимална сума пари. Нито стотинка обаче няма да ви струва самото видео, чието гледане не е обвързано с направата на задължителен залог и не включва каквато и да е друга такса. Различните букмейкъри предлагат различни условия, но в общи линии, задължителното изискване е да имате акаунт в съответния сайт. Удобството да гледаш на живо любимия си отбор, независимо къде се намираш, със сигурност си заслужава направата на една бърза регистрация.

С нея ще получите постоянен достъп до футболни мачове от почти всички елитни първенства, най-интересните баскетболни срещи, включително и от NBA, големите ATP и WTA турнири по тенис, провеждащи се през цялата година, хокей, волейбол, хандбал, тенис на маса и още много други. Осигурете си добра Интернет връзка и достатъчно батерия на мобилното ви устройство. Всичко останало е въпрос на избор измежду стотиците спортни събития.