Любопитни разкрития за отношенията си с някои от най-големите футболни звезди направи телевизионната водеща и актриса Виктория Боня.

41-годишната красавица от скоро живее в Монако и през лятото на 2020 година се заговори, че има връзка с Григор Димитров. Тогава тя следваше едва 8 мъже в Инстаграм и нашият беше един от тях. Сега тя следва повече, но не и тенисиста. За сметка на това не пропуска да проследи какво споделя бившият му треньор Крис Гро.

  • Много пие

Сред кандидатите за интимни ласки с Виктория бил и Неймар, който е с 13 години по-млад от нея. „Той е страхотен човек, но има един проблем. Много обича жените, ужасен женкар е. Усетих го и върху себе си. А в онзи момент той имаше приятелка“, разказа ослепителната Боня в интервю за „Спорт експрес“, цитирана от "Телеграф".

Тя се опасява, че бразилецът оказва лошо влияние върху съотборника си в “Пари Сен Жермен“ Килиан Мбапе. „Животът на Неймар е един безспирен купон. Постоянно играе покер, организира често шумни партита в къщата си. Притеснена съм за Килиан. Невероятно талантлив е, но е до Неймар през цялото време в тези веселби. Когато имате младо тяло, на 21 години, можете да пиете и да бягате без проблеми. Но това се променя с напредване на години. Ако Неймар не пиеше толкова много, сега щеше да бъде звездата на „Барселона“.

  • Целувка

Виктория призна още, че е била на прага на връзка именно с Мбапе, което се случило преди около пет години. „Веднъж го целунах, но не знаех, че е на 17. И двамата бяхме свободни, но като разбрах, че не е пълнолетен, си помислих: „Боже, ще ме затворят за педофилия!“. Но нямаше как тази връзка да се развие. И не съжалявам, защото аз имам дете и се нуждая от стабилност, а не от звездни завоевания“.

Тя посочи Дидие Дрогба като свой най-добър приятел от футболния свят. „Познаваме се добре и с Дибала, често си пишем. Комуникирам и с Фелайни“, разкри 41-годишната красавица, която беше омъжена за ирландски милиардер. Преди две години пък слуховете я свързваха именно с Фелайни. Тя и бразилецът дори бяха снимани по време на романтична вечеря.