Галерия

Драмите на Лео Меси в ПСЖ продължават с пълна сила!

Името на аржентинския гений е на челните места във френските медии, след като се разсърди на Маурисио Почетино за смяната си по време на дербито с Олимпик Лион. Това стана в 76-ата минута, когато шесткратният носител на Златната топка излезе от игра за сметка на Ашраф Хакими. И в допълнителното време Мауро Икарди донесе трудната победа на столичани с 2:1.

Но това далеч не беше единственият знак от Меси, че нещо не е наред. ESPN публикува интересна снимка, на която съотборникът му Леандро Паредес изразява недоумението си от реакцията на аржентинеца. За капак Меси не се зарадва при гола на Икарди. Резервната скамейка на парижани скочи от радост да празнува, като вдигаше ръце и ръкопляскаше, но Лео остана безразличен към случилото се.

Накрая Меси не отиде с играчите на ПСЖ да празнуват измъчения успех с феновете, а се прибра директно в съблекалнята. Бившият му съотборник Тиери Анри все пак защити легендата на Барселона.

"Дали съм изненадан от реакцията му? Не бих казал. Не знаем какво се случва вътре в отбора. Със сигурност е искал да остане на терена и да вкара гол. Дори най-добрият играч в света има нужда от адаптация", заяви Анри.