ПСЖ обмисля да назначи Зинедин Зидан за нов треньор, информира El Chiringuito. Французинът е резервен план на ръководството на парижани при уволнение на сегашния наставник Маурисио Почетино, ако отборът започне да затъва.

Специалистът пое ПСЖ през януари 2021 г. Под негово ръководство отборът спечели Купата и Суперкупата на Франция. На 5 август Почетино вече имаше мегазвездата Лионел Меси в състава си, но напрежението при "принцовете" витае във въздуха.

Двамата аржентинци влязоха в конфликт след смяната на Меси в последния кръг на шампионата, а сега се очаква той да пропусне следващите две срещи и заради контузия. Почетино не го пусна в игра веднага след пристигането му с предтекст, че още се адаптира. 

Зизу напусна Реал Мадрид в края на миналия сезон и сега е без отбор. Той още не е коментирал евентуалното си завръщане на треньорската скамейка, но евентуално негово назначение в ПСЖ едва ли ще се хареса на Меси. Французинът не прави никакви компромиси с големите звезди поради факта, че самият той е сред най-великите футболисти в историята.