Гневни фенове на Барселона обградиха колата на наставника на тима Роналд Куман след загубата на каталунците от Реал Мадрид с 1:2 в Ел Класико.

Лошият старт на сезона за Барса продължи и с поражение от големия съперник на "Ноу Камп", а привържениците на испанския гранд ясно изразиха мнението си за Куман след двубоя.

Въпреки загубата Куман изрази мнение, че представянето на неговите възпитаници е показало напредък, но ядосаните фенове на отбора не бяха съгласни с това. Докато Куман се опитваше да си тръгне от стадиона с автомобила си, група от фенове го наобиколиха, започнаха да блъскат по капака на колата и да обиждат треньора.

От Барселона осъдиха поведението на своите фенове. "Барселона публично осъжда агресивните и непристойни действия, които нашият треньор трябваше да преживее при тръгването си от "Ноу Камп". Клубът ще вземе дисциплинарни мерки и мерки по сигурността, за да е сигурен, че подобни неприятни инциденти няма да се повторят", заявиха от Барселона.

"През първото полувреме играхме добре, контролирахме мача, имахме страхотен шанс да поведем, но след почивката те се защитаваха добре, а ние не можехме да създадем опасности. Разочарован съм от резултата, но не и от представянето ни. В Ел Класико загубата означава повече от загуба на три точки. Но нямаме време да се самосъжаляваме. Разбирам разочарованието на хората, но днес ние показахме, че не сме по-слаби от Реал Мадрид", каза Куман след срещата.