В Манчестър Сити вече се оглеждат за евентуални заместници на Рахийм Стърлинг. Английският национал може да напусне „гражданите“.

Хаким Зиеш и Тимо Вернер от Челси са попаднали в полезрението на Манчестър Сити, пише ESPN.

Двамата са част от футболистите, които Пеп Гуардиола след като евентуални заместници на Рахийм Стърлинг, за когото продължава да се говори, че ще напусне "Етихад".

Стърлинг, който ще навърши 27 на 8 декември, има договор с "гражданите" до лятото на 2023-та, но в последно време се говори за засилен интерес към него от страна на Барселона.

В последно време англичанинът загуби титулярното си място в Сити. Въпреки че изигра пълни 90 минути в последните два мача - победите над Евертън с 3:0 във Висшата лига и с 2:1 над ПСЖ в Шампионската лига, пред Стърлинг в тимовия лист на Гуардиола са хора като Кевин де Бройне, Бернардо Силва, Рияд Марез и Фил Фодън.

Междувременно Зиеш и Вернер също получават все по-малко игрово време в Челси, което може да улесни преминаването им в друг отбор. Въпросът е дали "сините" биха ги пуснали в директен конкурент за титлата в Англия, уточнява „Webcafe.bg“.