Галерия

Фен на Диего Марадона, който кръсти дъщерите си-близначки Мара и Дона приветства в света син, който кръсти Диего, на първата годишнина от смъртта на аржентинската футболна икона.

39-годишният Валтер Ротундо заяви, че той и жена му Виктория планирали раждането с цезарово сечение за този ден. „Всичко мина добре, по план“, каза той за АФП. Ротундо каза, че никога не е срещал Марадона на живо, но че неговият герой знаел, че Ротундо кръстил дъщерите си – сега 10-годишни, на негово име.

„В този ден, в който толкова много хора тъгуват за Диего, аз също съм тъжен. Но сега се чувствам по-добре след раждането на сина ми. Сега, в бъдеще, този ден ще продължи да бъде годишнината от смъртта на Диего, но ще бъде и рожденият ден на сина ми“, добави Ротундо. Той разказа историята за това как, когато Мара и Дона се родили преди десет години, той изпратил негова снимка на Марадона как държи двете си дъщерички в ръцете.

Марадона отвърнал, изпращайки на Ротундо снимка как държи въпросното изображение. Ротундо останал толкова щастлив от снимката, че татуирал лика на Марадона на гърба си. /БГНЕС