Един от шефовете на „Франс футбол“ опита да раздели Лео Меси и тримата му сина с майка им Антонела Ракусо за снимка при връчването на седмата Златна топка на аржентинеца.

Бълхата обаче показа и своята твърда и неотстъпчива страна и за миг не позволи жена му да бъде отстранена от снимка на семейството. Видеото на спречкването предизвика много коментари в мрежите, повечето от тях изразяват уважение към действията на Лео, съобщава telegrapg.bg.

Съпругата на легендата, с която са заедно от ученическите години, бе помолена да се отдалечи встрани, докато мъжката част от семейството позира за снимки на червения килим.

Меси бе на гала вечерята с Антонела и тримата им синове Тиаго, Матео и Чиро. С децата, облечени в абсолютно същия костюм като баща си, семейството си проправи път заедно по червения килим и позира за световните медии.

Всичко вървеше нормално, докато не вбесиха Меси с подканване Антонела да се отдръпне встрани. Тя охотно послуша един от шефовете на „Франс футбол“ - явно организаторите искаха да снимат само Меси с децата. Лео, обаче, на мига схвана какво става и моментално й каза да се върне, за да се снимат заедно.

Антонела не обърна голямо внимание на случилото се, по-късно тя бе забелязана да държи в ръце "Златната топка" в компанията на приятелките и съпругите на съотборници на Меси като Анхел ди Мария, Ендер Ерера, Серхио Рико и Леандро Паредес.

Един от потребителите написа: „Никога не се закачай с жената на краля“. Друг каза: „Тя го подкрепяше, когато той нямаше нищо и той се погрижи тя да е там, когато той има всичко. Напълно го разбирам!”. Трети добави: „Меси наистина много обича жена си. Уважавам това.”