Неймар и Джанлуиджи Донарума едва не стигнали до бой в съблекалнята след отпадането от Шампионската лига. Двамата се обвинявали един друг за резила на "Сантяго Бернабеу" и е трябвало да бъдат разделени от съотборниците си.

Пари Сен Жермен преживя поредната си унизителна вечер в Шампионската лига, след като позволи да бъде обърнат от 2:0 до 2:3 в общия резултат, след като Карим Бензема заби хеттрик в рамките на 17 минути.

Донарума допусна детинска грешка при първия гол, при който претендираше, че е бил фаулиран от Бензема, докато Неймар даде асистенцията за попадението на Килиан Мбапе. Както в първия двубой, френският нападател отново успя да се разпише във вратата на Реал, но този път това не бе достатъчно за успеха.

От друга страна, бразилецът сбърка за втория гол на Бензема, когато загуби топката в единоборство с Лука Модрич. Според "Марка" Неймар и Донарума са си разменили взаимни обвинения за загубата, като едва са били разделени от съотборниците си, преди да стигнат до физическа саморазправа.

Италианският страж получи оценка 2/10 от "Екип" за представянето си в реванша срещу Реал - най-слабата оценка от всички на терена, заедно с капитана Маркиньос, отбелязва webcafe.bg.

Неймар получи четворка, а най-високо оценени в състава на ПСЖ бяха Марко Верати и Мбапе - 7/10, докато Бензема получи 9-ка.