Българският нападател Андрей Гълъбинов влезе като резерва при победата на неговия Реджина с 1:0 над гостуващия Козенца, където играе друг роден футболист – Андреа Христов. Защитникът обаче в този случай остана на пейката на своя тим.

Гълъбинов се появи в игра в 75-ата минута, когато замени Ригоберто Ривас. „Амарантите“ стигнаха до успеха с гол от дузпа на Микаел Фолоруншо в 37-ата минута.

В добавеното време „вълците“ също получиха дузпа, която обаче беше отменена от ВАР заради симулация на Гаетан Лаура. Освен това те на два пъти нацелиха греда.

В друг мач от 31-ия кръг на Серия Б Монца записа домакински успех с 1:0 над Кротоне, но родният защитник Валентин Антов остана резерва. Андреа Барберис вкара единственото попадение в добавеното време на срещата.

С четвъртата си поредна победа Монца оглави класирането с актив от 57 точки, като задмина цели три отбора. Реджина прекъсна серията си от три мача без успех и се настани на 11-ата позиция с 43 пункта. Козенца не е спечелил нито един от последните си четири двубоя и е едва на 17-ото място с 24 точки.