В повечето случаи при футболните срещи 2 гола преднина, не са определящи за изхода на мача. Този крехък аванс може да се навакса и да се постигне пълен обрат. Ако обаче сте част от залагащите в Bet365, преднината от две попадения може да ви донесе печалба, независимо какво ще се случи в двубоя по-късно. Тази интересна промоция на букмейкъра, носи името „Ранно изплащане при 2 гола аванс“ и е сред най-предпочитаните от потребителите в сайта.

Единичните и множествени залози за пазара краен резултат в Bet365 bg ще бъдат печеливши за вас, ако отборът, на който сте заложили поведе с 2 гола. Залогът ви автоматично се превръща в печеливш, без значение какви събития ще настъпят на по-късен етап в състезанието и дали ще бъдат отбелязани нови попадение в една от двете врати.

Офертата е насочена към 80 първенства, сред които тези в България, Англия, Шотландия, Германия, Испания, Франция, Италия и други. Добрата новина е, че ранното изплащане важи и за Шампионска лига, Лига Европа и Лига на Конференциите. По този начин редовните играчи ще се радват на голям избор от събития, а това е едно добро хрумване на хазартния оператор.

По-важното е, че 2 попадения във вратата на съперника са достатъчни, за да ви донесат печабла, според предложения коефициент на мача. Не се налага да чакате пълните 90 минути, за да видите какво ще се случи и ще бъде ли успешна селекцията или губеща в крайна сметка.

Пълните условия на промоцията могат да бъдат прегледани в сайта на букмейкъра, а освен там може да отворите този линк и да намерите още информация. Тук бързаме да успокоим феновете на залозите на баскетбол, NBA и хокей на лед, защото за тях също важат промоции за ранно изплащане. Техните правила и условия са сходни с тези на футболната оферта, , така че няма да се затрудните. И все пак ще напишем по няколко думи за всеки един от тези бонуси.

Ако сте избрали да залагате на баскетбол и вашият отбор поведе с 20 точки, селекцията ви ще се зачете за печеливша. Това изгодно за играчите предложение важи за залаганията на пазара „краен резултат“, в който посочвате кой от двата баскетболни тима ще победи в надпреварата.

По подобен начин стои въпроса и със срещите по хокей на лед  от най-известните шампионати: НХЛ, Световно първенство за мъже, Екстралига на Чехия, Хокей лигата в Швеция, Олимпиадата при мъжете и ще няколко състезания, които ще откриете при правилата към този бонус.

Влизайки в Bet365 ще видите секция „Екстра“, в която се посочени пълният брой бонуси и поощрения на оператора. Там има още поощрения за спортовете тенис на корт, ръгби, конни надбягвания, състезания с хрътки и прочие. Едва ли може да се спори, че букмейкърската компания е дала специални възможности на клиентите си, за да имате те повече шансове за успех. Разбира се, водейки се от хазартния характер на сайта, печалбите не са 100% сигурни.

Предложените бонуси за ранно изплащане имат своите срокове описани в онлайн платформата и раздела за промо оферти. Това е причината, да се поинтересувате, колко време ще бъдат активни промоциите, ако пожелаете да се възползвате от тях и да играете.

В обобщение

Брандът Бет365 е един от малкото, при които 2-та гола аванс в мачовете, са достатъчни за успешната селекция. Както разбрахте по-горе, оферти за ранно изплащане съществуват и за още спортове. Все пак бъдете разумни и не прекалявайте със залозите, защото те могат да се окажат губещи и да се разочаровате. Това беше нашата статия по темата и ви желаем успех.