Ралф Рангник предупреди Ман Юнайтед, че тимът се нуждае от около 10 нови футболисти, за да осъществи необходимото подобрение и да тръгне нагоре. 

Снощи Червените дяволи отнесоха още един шамар от Ливърпул, този път с 0:4 и германецът призна, че унижението е наистина голямо, след като отборът му изобщо не бе конкурентен. 

„Това е разочароващо и дори унизително. Трябва да приемем, че в момента Ливърпул е 6 години пред нас. Идването на Юрген Клоп изкачи не само отбора на друго ниво, но клуба и града. Именно това трябва да направим и ние в следващите трансферни прозорци“ заяви Рангник. 

„Ще има промени и преизграждане със сигурност, но това не ни помага сега, когато ни остават още 5 мача. Ситуацията не е трудно да се анализира. Ясно е, че имаме нужда от 6,7,8 или дори 10 нови футболисти. Преди обаче да ги привлечеш, трябва да имаш ясна идея как искаш да играеш“ добави той. 

„В момента просто не сме достатъчно добри, за да вземем точки от Ливърпул. Вижда се, че те са по-добри от нас. Разполагат с 25 автомобила от Формула 1 в отбора си. След такова представяне няма нужда да спекулираме дали ще завършим в топ 4“ изтъкна Рангник, чийто тим изостава на 3 точки от Тотнъм и е изиграл мач повече.