Програмата за най-интересното футболно първенство в света вече е изтеглена, а 8888 бонус код ви дава шанс да заложите на мачове още в първия кръг. Сезонът стартира на 5-ти август, но точно в този момент може да поставите най-атрактивните дългосрочни прогнози. 

Манчестър Сити отново е абсолютен фаворит, като Ливърпул ще се опита да счупи хегемонията на Пеп Гуардиола. Ерик тен Хаг обаче може да има други планове.

Младото нападение на Арсенал също ще има решаваща роля за титлата. Още не знаем какво точно да очакваме от новата ера в Челси, но тимът все още е пълен с огромен талант. Тотнъм пък винаги може да поднесе изненадата и ви препоръчваме да заложите за място в топ 4 за Конте и компания в пазарите на 8888 bg

За тяхно нещастие, новите тимове Фулъм, Борнемут и Нотингам Форест не успяха да избегнат сблъсък с някой от топ 6 в първия кръг, но вие знаете добре, че във Англия няма лесни противници и всеки може да победи всеки. Но нека се фокусираме върху дербитата от ден 1. 

Кристъл Палас срещу Арсенал 

Тук „артилеристите“ са лек фаворит, но , може би, високата ставка на 8888 България е оправдана. Момчетата на Артета влизат бавно в сезона, с на старта на миналогодишната кампания дори попаднаха в зоната на изпадащите. Затова, ние ви препоръчваме да потърсите 1X. 

Фулъм – Ливърпул

Шансът за новаците е минимален, а коефициентите показват 73.3% шанс за победа на мърсисайдци. 

Борнемут – Астън Вила – букитата дават 43.5% шанс за победа на Вила и ние също ви препоръчваме да подкрепите момчетата на Стивън Джерард. 

Лийдс – Уулвърхемптън – един от най-равностойните мачове в първия кръг. Сайтовете за спортни залози дават леко предимство на домакините, но X2 изглежда като по-вероятен краен резултат за нас. 

Лестър – Брентфорд – 54.1% шанс за победа на Лестър. „Лисиците“ вероятно ще успеят да тръгнат с победа. 

Нюкасъл – Нотингам Форест – 63.6% за победа на „свраките“. Това обаче е един от мачовете, където можем да видим изненада. Препоръчваме ви да избягвате залог на тази среща. 

Тотнъм – Саутхемптън – 75% за победа на „шпорите“ е доста внушителна ставка и си заслужава да бъде уважена със залог в сайта на 8888 бг. 

Кои са фаворитите за Топ 4 и място в Шампионската лига?

Тук ставката за Сити е доста малка. В голяма степен това важи и за Ливърпул, въпреки че коефициентът е доста по значителен. Според сайта на осмиците, Челси и Тотнъм имат най-добри шансове за попадане в четворката. Следващият най-сериозен претендент е Манчестър Юнайтед, а малко по-назад остава младият тим на Арсенал. Нюкасъл и Уест Хем пък са клубовете, които могат да поднесат изненадата. 

Евертън – Челси -  Лондончани имат 54% шанс за победа, но техния облик ще се промени най-много през това лято, за това ние смятаме, че е твърде рано да се правят прогнози за този мач. 

Манчестър Юнайтед – Брайтън – Тен Хаг има страхотен шанс да започне кариерата си на „Олд Трафорд“ с домакинска победа и точно това ни показват и коефициентите на 8888 бонус код. 

Уест Хем – Манчестър Сити – „гражданите“ имат осезаемо предимство, но шансът им за победа е 65.2%, далеч не най-сигурния мач от кръга. И все пак, евентуална успех за шампионите няма да е изненадата, а вие просто трябва да се възползвате от изгодния коефициент на 8888 bg.