Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде интервю пред сайта на УЕФА седмица преди финала за Суперкупата на Европа между неговия отбор и Айнтрахт Франкфурт. Това ще бъде първи официален мач за шампиона на Испания за новия сезон.

"Въпреки че имаме някои недостатъци в сравнение с Айнтрахт, който започва по-рано сезона, ще играем за победа. Гледаме напред. Победите от миналия сезон ни дават увереност, но трябва да се концентрираме върху следващите срещи. През новия сезон ще има 6 трофея и искаме да се борим за всички тях", каза италианският специалист.

"Готови сме, във форма сме. Трябва да оставим радостта и задоволството от миналия сезон и да се позволим на някой да заеме мястото ни. Това е най-голямата мотивация, за да продължим да печелим", каза още Анчелоти.

"Рюдигер и Чуамени са между най-добрите играчи в света на техните постове. Тяхното качество увеличава физическия и технически капацитет на отбора ни. Остава те да се адаптират към отбора и той да свикне с тяхното присъствие. Да не забравяме, че тримата, които напуснаха - Бейл, Марсело и Иско, писаха историята на този клуб в последните години. Надяваме се новите да повторят техните успехи", добави Карло Анчелоти.