"През първото полувреме имахме най-чистото голово положение в мача. В международните мачове такива положения просто трябва да се вкарат и няма какво да се дискутира".

"Естествено, настроението на стадиона щеше да е съвсем различно, ако бяхме вкарали в 45-та минута. И сега положението е като срещу Брьондби, трябва да победим у дома, аз не виждам проблем", заяви треньорът на Базел Александър Фрай след загубата от ЦСКА с 0:1 в първи плейофен мач за влизане в групите на Лигата на конференциите.

"Червените" стигнаха до успеха след автогол през второто полувреме, а след седмица предстои реванш в Швейцария. "Ние знаехме много добре каква ще е постановката за игра на ЦСКА. Ние като цяло се представихме добре в защита, неприятно, че се получи този гол, но това се случва във футбола. В никакъв случай не бяхме изненадани." 

"Нормално е да има критики, ние не показахме нивото, което показахме в предишните мачове, особено срещу Брьондби", каза Фрай на пресконференцията след мача.

"Много съм разочарован от днешния мач. Разочарован съм от резултата, играта и решенията, които взехме. В никакъв случай не съм потиснат, утре е нов ден, в неделя имаме мач и трябва да гледаме напред. Имаме проблем със спечелените точки, но в повечето време нямаме проблем с играта", допълни той.