Каули Оливейра, който вкара първия гол за Лудогорец за победата с 2:1 над Рома, заяви, че всички в отбора искат да го върнат там, където бе той преди няколко години.

Успехът над италианския гранд донесе първата победа на "орлите" в групова фаза на европейски клубен турнир от 2019 година насам, което според Каули ще отвори апетита на тима за прескачане на този етап на Лига Европа.

"Невероятна вечер за нас. Затова тренираме здраво всеки ден. Ключът беше да останем единни. Рома е голям отбор, голямо име, но и ние може да играем футбол. Тренирам за вечери като тази от дете. Всички мечтаем за мачове като този и се надявам, че ще имаме още такива. Вярвахме, че можем да спечелим. Аз знаех, че мога да вкарам вътре в сърцето си", заяви Каули.

"Много съм щастлив, че вкарах. Беше добре, че нямаше напрежение в нас. Знаехме, че напрежението е у Рома. Теренът днес бе труден и за двата отбора, но мисля, че ние се справихме по-добре с напрежението. Искаме да върнем Лудогорец там, където бе преди. През последните две години не се справихме много добре, но сега искаме да спечелим много точки и да се класираме за следващата фаза", завърши бразилецът.