Капитанът на националния отбор на Сърбия Душан Тадич демонстрира самочувствие, след като научи жребия за евроквалификациите за първенството в Германия през 2024 година. Атакуващият полузащитник на Аякс посочи своята страна като фаворит номер 1 в група G. Сърбия е в компанията на Унгария, България, Черна гора и Литва.

"Със сигурност това е много интересна група и реално много атрактивна за нашата общественост. Познаваме добре всички отбори. Играхме съвсем скоро с Унгария, Черна гора и Литва. Всичките три отбора заслужиха уважението ни с представянето си срещу нас, както и отборът на България. Там селекционер е Младен Кърстаич, с когото работихме, когато той водеше нашия национален отбор", казва Тадич, цитиран от hotsport.rs.

"Ясно е, че сме фаворити – както за класиране на европейското първенство, така и за първата позиция в крайното класиране в тази група. Но сега преди всичко, пред нас са Катар и световното първенство. Така че всички наши амбиции и мисли са фокусирани в тази посока. Нека мине световното, пък тогава ще говорим повече за квалификациите за Евро 2024", допълни още Тадич.

Снимка: БГНЕС