Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че иска в отбора да бъдат привлечени футболисти, които да донесат качество на „червените“. Специалистът говори след победата с 6:0 срещу Миньор Перник в контрпола.

„Доволен съм от показаното. Получи се добра тренировка. Доволен съм и от начина, по който футболистите играха. Миньор е коректен отбор и не игра агресивно. Теренът беше добър.

Мачът бе добра тренировка за нас. Срещу нито един отбор не е лесно. Искам да играем добре срещу Гигант, да победим и да продължим напред за Купата. Малко е странно, че Световното първенство ще се игра през зимата.

Мисля, че националният отбор на Сърбия има огромен потенциал. Очаквам Сърбия да премине груповата фаза. Сърбия има много силен отбор. Някои футболисти играят в най-добрите европейски клубове.

Доволен съм от представянето на Брадли, който не игра на типична за него позиция. Ръководителите в клуба знаят моето мнение относно желаните от мен нови попълнения. Аз искам да вземем футболисти, които могат да донесат качество на тима. Всеки един футболист, който е играл за големи отбор и може да допринесе със своите качества е добре дошъл“, сподели Илич.