Килиан Мбапе поднови тренировки с Пари Сен Жермен, след като получи допълнителна почивка след загубата от Аржентина на финала на Световното първенство в Катар, съобщиха от френските шампиони.

ПСЖ публикува видео в социалните мрежи на 24-годишна суперзвезда, който е на тренировъчното игрище заедно с мароканския фулбек Ашраф Хакими, като тимът се подготвя за неделния си мач в Лига 1 срещу Рен. И двамата бяха въвлечени в последния уикенд на Мондиала. Мбапе реализира хеттрик в спора за трофея с аржентинците, преди „петлите“ да отстъпят след дузпи, докато Хакими помогна на Мароко да стигне до четвъртото място на турнира.

Независимо от това, и двамата футболисти играха в първия мач на ПСЖ след турнира – успех над Страсбург с 2:1 на 28 декември, в който Мбапе реализира от дузпа в добавеното време. И двамата играха и при загубата от Ланс с 1:3 четири дни по-късно, но пропуснаха последните две срещи на парижани, включително успеха над Анже с 2:0, в който световният шампион Лионел Меси се завърна и вкара гол.

И той, и Хакими отидоха на съвместна ваканция, прекарвайки време в Ню Йорк, където посетиха мача на Бруклин Нетс със Сан Антонио Спърс в Националната баскетболна асоциация (НБА). /БГНЕС