Френският Пари Сен Жермен ще трябва да почака до юни, за да подпише договор с Милан Шкриняр от Интер след като изпълнителният директор на италианския клуб Джузепе Марота не позволи трансфера на словашкия футболист по време на януарския прозорец, пише агенция ДПА.

Защитникът разкри в събота, че е на път да премине във френския шампион, но все още не беше ясно дали ПСЖ ще плати исканата от Интер такса от 20 милиона евро.

Шкриняр бе оставен извън състава на Интер за четвъртфинала в турнира за Купата на Италия във вторник срещу Аталанта (1:0), но Марота заяви, че словакът ще остане в Милано до края на договора си, преди да се присъедини към парижани.

Футболистите често сменят фланелките си. Трябва да свикнем с това. Не е нещо, което харесваме, нито феновете, но ние сме професионалисти. Шкриняр направи избор, което е в правото му, а ние трябва да го уважим. Сигурни сме, че той ще продължи да демонстрира същия професионализъм и сериозност както винаги в месеците преди края на сезона. Неговата задача все още е да защитава тази фланелка“, заяви цитираният от БТА Джузепе Марота.

Снимка: БГНЕС