Бившият защитник на Тотнъм Тоби Алделвайрелд донесе титлата на Роял Антверп в Белгия след една от най-драматичните развръзки в историята. 

Бранителят вкара със страхотен удар извън наказателното поле в 94-ата минута и така отборът стигна до скъпоценно 2:2 срещу прекия съперник Генк, за да триумфира като първенец на стрната след 66 годишна пауза. 

Ветеранът се присъедини към отбора на родния си град миналото лято и сега донесе триумфа, след като трофеят смени притежанието си в последните 5 минути на мачовете на 3 пъти. 

При победа за Генк титлата щеше да е за тях, след като третият претендент Унион Сен-Галоа се срина и не успя да спечели нито един от последните си 3 мача, губейки и от Брюж в неделя с 1:3, макар че водеше с 1:0 до 89-ата минута и ако бе спечелил той щеше да е шампион. 

В крайна сметка обаче Антверп завърши с точка аванс пред конкурентите си, а Алделвайрелд бе големият герой, като се разписа 7 пъти през кампанията, включително с гола, който донесе първата титла от 1957-а. 

34-годишният футболист напусна Шпорите през 2021-а, като изкара един сезон в Катар, след което се завърна у дома и подписа за 3 сезона с отбора от родния си град.