Треньорът Елянив Барда остана доволен от играта на Апоел (Беер Шева) срещу Левски и е оптимист след първия мач от третия квалификационен кръг на футболния турнир Лига на конференциите. Израелците удържаха "сините" до домакинско 0:0 на "Тото Търнър Стейдиъм".

Барда е на мнение, че Апоел е надиграл Левски през второто полувреме, но на неговия отбор му са му липсвали силен натиск и положения.

"Не играхме зле. През първото полувреме показахме добри неща, а през второто овладяхме играта, но така и не стигнахме до натиск и поредица от голови положения. Да, не изиграхме супер силен мач, но можем да извлечем положителни неща", заяви старши треньорът на Апоел на пресконференцията след мача.

"Справихме се добре във владеенето на топката под интензивна преса. След моменти на спадове играчите ни бързо връщаха темпото.

"Сега сме много далеч от това, което искам да виждам, но се движим по правилния път. Аз лично съм оптимист след този мач. Съперникът е добър и исках да спечелим като домакини, но във футбола се получават такива резултати. Особено в европейските мачове.

"Публиката създаде страхотна атмосфера и отборът се възползва от това. Енергията се усещаше във въздуха и това ни даде голям импулс, който ни помагаше в минутите, в които не играехме толкова добре".