Килиан Мбапе вярва, че преди Евро 2024 вече ще знае към кой отбор ще се присъедини през лятото. Френският национал коментира бъдещето си в петък, като отново потвърди намеренията си да напусне шампиона в Лига 1 Пари Сен Жермен. Основен фаворит за привличане на голмайстора е Реал Мадрид.

"Все още не съм обявявал каквото и да е за моето бъдеще. Нямам какво да кажа по темата точно сега. Когато имам да ви съобщя нещо, ще го направя като мъж. Винаги съм го правил. Смятам, че бъдещето ми ще бъде ясно преди началото на Европейското първенство. Винаги съм си мечтал да участвам и на олимпийски игри, а това не се е променило. Но не знам дали ще ми разрешат. Ще направя точно това, което ми кажат", категоричен беше Мбапе пред медиите в петък.

Утре вечер "петлите" ще се изправят срещу Германия в контролен мач. Селекционерът на двукратните световни първенци Дидие Дешан е категоричен, че двубоите срещу Бундестима винаги са нещо изключително вълнуващо.

"Не е мач със състезателен характер, но ни очаква нещо наистина великолепно. Всичките ни двубои са много важни. Вие сами кажете и оценете представянето ни. С екипа ми ще се опитаме да получим още повече отговори преди да обявим състава на Европейското първенство. Винаги има какво ново да се научи от тези срещи", категоричен е Дешан.

Във вторник французите ще играят контрола с Чили.