Само два дни след като излезе от затвора под гаранция от един милион евро бившата звезда на Барселона и Бразилия Дани Алвеш подлуди съседите си с шумен купон до 5 ч. сутринта.

40-годишният бивш национал, който през кариерата си спечели 42 трофея, изкара 14 месеца в килия в затвор в Барселона. 

Миналата сряда обаче си издейства да излезе на свобода срещу гаранция от 1 милион евро. Той бе осъден на 4 години и половина за сексуално посегателство над млада жена в барселонски нощен клуб в края на 2022 г. Алвеш не успя да събере парите до края на седмицата, отказа да му помогне и бащата на приятеля му Неймар, който преведе по-рано 150 000 евро за обезщетението на пострадалата млада жена.

Както съобщава „Asi es la vida” Алвеш вдигнал голямо парти във вторник вечерта по случай рождения ден на баща си Домингос Алвеш да Силва.

„През нощта те дойдоха в тази къща, когато почти нямаше останали журналисти, и отпразнуваха (рождения ден на Домингос Алвеш Да Силва) също с Дани Алвеш“, разкри за партито репортер от предаването „Това е животът“, предава Мач Телеграф. 

Според някои от гостите купонът продължил до 5 ч. сутринта, присъствали приятели на семейството, както и дружки на звездата.

Освен гаранцията от един милион евро, за която се твърди, че е осигурена от бившия му съотборник в Барса Мемфис Депай (сега в Атлетико М), той сдаде двата си паспорта – бразилски и испански, чрез своя адвокат Инес Гуардиола. 

Футболистът няма да може да напуска територията на Испания, като е длъжен да се явява пред съда всяка седмица.

Снимка: БГНЕС