"Няма какво да коментирам съдиите, мачът беше по телевизията и хората видяха. Поздравявам Левски за победа, много добре играха, но не съм доволен от моите момчета. Днес не дойдоха да играят баскетбол. Голямо притеснение имаше в тях, нямаха самочувствие. Трябваше да им припомня, че имахме девет победи поред", заяви старши треньорът на баскетболния Черноморец Васил Евтимов след поражението от Левски на полуфиналите в турнира за Купата на България за мъже и преди втория полуфинал между ЦСКА и Балкан.

"Момчетата не изпълняваха тактическите неща, които исках да изпълнят, системите ги бъркаха, просто мачът започна така. Някои от тях все едно въобще не бяха в залата. Колкото и да се сърдим на съдиите, на лошите отсъждания, в крайна сметка искам да се погледна в огледалото и да кажа, че моите момчета и аз не се справихме както трябва. Просто не играхме баскетбола, който показахме досега. И такива мачове има. Забравяме го, Купата си е Купа. Ще се съсредоточим върху шампионата. На 29 март играем срещу Спартак Плевен, а след това на 2 април играем с Левски и тогава ще видим кой ще бие", продължи цитираният от БТА Евтимов.

"Според мен финалът ще бъде между ЦСКА и Левски. Работата е нагласена. А Купата ще я спечели ЦСКА. Колкото и да съм левскар, а аз съм до болка такъв, ЦСКА ще вдигне трофея. Вижда се, че "червените" са по-добрия отбор, преди Левски са и в класирането в първенството. Но ние, наравно с ЦСКА, играем най-хубавия баскетбол в момента. Финалът трябваше да бъде между нашите два отбора. Поради една или друга причина не сме на финал. Успех и на двата състава. Който победи между ЦСКА и Балкан, да отиде да мери сили с Левски", завърши Васил Евтимов.

Снимка: Lap.bg