Стрелецът на Маями Хийт Тайлър Хироу няма да бъде готов и за мач №3 от финалите в НБА срещу Денвър. Двубоя е утре от 3:30 сутринта българско време, а резултатът в  серията е 1-1, така че предстоящият мач е от голямо значение. 

Гардът се възстановява от счупена ръка вече повече от месец и половина и е близо до завръщане, но все още не е получил зелетена светлина от лекарите, макар че тренира все по-усърдно. 

В същото време в Денвър са готови да отговорят и да се подобрят след загубата в мач №2. Вчера треньорът Майкъл Малоун е показал 17 различни клипа на играчите си, които показват липсата на контрол, дисциплина и острота. 

„Реално всичко това ни струваше около 40 точки, което е ужасно много. Необходимо е да сме по-дисциплинирани в защита и да комуникираме много по-добре. Всичко обаче идва от защитата. Когато не играем добре в защита сме в техния ритъм. Ние искаме да играем бързо, а те бавно. Просто трябва да сме по-добри във взимането на решения и в движението си“ заяви треньорът Майкъл Малоун. 

Нъгетс се надяват, че Майкъл Портър ще напомни за себе си, след като до момента е 3 о т 17 от тройката в първите два мача. Отборът се събра за сплотяваща вечеря в дома на Джеф Грийн в Южна Флорида и е готов да отговори след поражението у дома в предишния мач.