Синът на ЛеБрон Джеймс – Брони, бе изписан от болницата, където бе в продължение на няколко дни заради прекаран сърдечен арест в понеделник. 

Най-големият син  на суперзвездата пострада на тренировка и стресна сериозно не само семейството си, но и целият баскетболен свят. 

„Благодарение на бързата и ефективна реакция на медицинския екип, Брони Джеймс успешно бе лекуван след преживения сърдечен арест. Той пристигна при нас в съзнание и стабилно състояние. След извършените необходими действия от екипа, той бе изписан и в момента почива в дома си. Предстоят още изследвания и лечение, но ние сме окуражени от неговата реакция и устойчивост“ се казва в официалното съобщение на болницата. 

Самият ЛеБрон благодари за подкрепата в Туитър, който носи вече името Х. „Бих искал да изкажа голямата си благодарност за голямата любов и подкрепа, която получихме. Чувстваме вашата обич и всеки се справя страхотно в момента. Когато сме готови ще кажем още неща, но тази подкрепа наистина означава страшно много за всички нас“ написа Краля. 

Засега не е ясно дали  има опасност за спортната кариера на 18-годишния Брони, чийто баща се надяваше един ден двамата да играят заедно в НБА.