Янис Антетокумпо вкара рекордните за сезона в НБА 54 точки, но те не стигнаха за победа на Милуоки, след като Елените паднаха от Индиана със 124:126 в голям трилър. 

Пейсърс профукаха аванс от 18 точки, след което в последната четвърт изоставаха с 10, но успяха да стигнат до триумфа и подобрят баланса си до 6-3, продължавайки със силното си представяне. 

Тайрис Халибъртън ги повече с 29 точки и 10 асистенции, като вкара и тройка, за да даде предимство на Индиана минута и половина преди края от 122:121. Последва грешен пас на Янис, а след това Бенедикт Матърин отне от Гръцкия Чудак при следващата възможност за Елените и тимът му загуби. 

Антетокумпо реализира 19 от 25 стрелби от игра и влезе в компанията на Дана Барос, Майкъл Джордън, Бърнард Кинг и Ейдриън Дентли, като играчи вкарали поне 50 точки при 75% успеваемост от игра, но загубили мача. 

Другият двубой от деня също бе много драматичен. В Мексико Сити Атланта надви Орландо със 120:119. Трей Йънг наниза 41 за Ястребите, а ДеЖонте Мъри вкара включова тройка 31 секунди преди края за успеха на Атланта, който бе 5-и в последните 6 мача. Меджик водеха с 11 точки в последната четвърт, но изпуснаха двубоя, след като Паоло Банкеро не успя да вкара при последната им атака.