Вчера изгряващата звезда в женския тенис Южени Бушар навърши 20 години, като ден преди това тя получи един от най-хубавите си подаръци.

Северноамериканката се позабавлява с най-добрия български тенисист Григор Димитров в Мексико. Двамата летяха с хеликоптер, лежаха един до друг на яхта, играха тенис върху платформа в Тихия океан, а после поплуваха заедно.

След вълнуващото преживяване канадката призна чистосърдечно, че никога няма да забрави незабравимите моменти, които е имала с хасковлията.

"Това беше едно невероятно преживяване. Летяхме с хеликоптер до плажа, а след това пътувахме с яхта до приготвения корт", сподели Бушар.

"Никога досега не бях играла тенис върху вода и вече мога да се похваля, че съм го правила. С Григор изиграхме няколко точки, но беше доста топло и имахме желание да скочим във водата."

"Наистина се забавлявахме много. Навярно това е най-добрата инициатива преди турнир, в която съм участвала. Това е преживяване, което никога няма да забравя. Двамата с Григор се забавлявахме много заедно", добави сияещата Бушар, която достигна до полуфиналите на Australian Open през януари.

Вижте ВИДЕО с част от моментите, в които Южени Бушар се докосна до Гришо.