Една от най-богатите жени в света Парис Хилтън е част от фенклуба на най-добрия български тенисист в историята Григор Димитров, твърди Caughtoffside.

Според информацията палавата блондинка е готова на всичко, за да се гмурне в кревата на симпатичния хасковлия, който не остава без женско внимание след раздялата си с Мария Шарапова.

Милионерската щерка Парис е известна с фриволното си поведение, като тя е свързвана с десетки знаменитости от мъжки пол, сред които звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, за когото напоследък се твърди, че е гей.

Както е известно, последното любовно завоевание на 24-годишния българин е музикалният секссимвол Никол Шерцингер, която е дългогодишна секс-играчка на световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. 

Ако Григор уважи мераците на Парис, тя ще стане поредната кака в неговата лична колекция, защото е родена десет години преди него. А Кристиано ще се окаже поредният знаменит баджанак на Димитров.

Сексуалната ориентация на Роналдо обаче е под сериозна въпросителна. Още преди да излезе наяве аферата му с мароканеца, носителят на Златната топка беше щракнат в съмнителна близост с тъмнокож свой приятел...