Анди Мъри и Ким Сиърс очакват трето дете, съобщи "Би Би Си". Двукратният шампион от Уимбълдън трябва да стане баща за трети път след около седмица, като това потвърди спекулациите още от юли, че съпругата му отново е бременна.

32-годишният тенисист потвърди новината и пред в. "Таймс": „Може да се наложи да променя графика си. Планът ми е да играя в Антверп и до финалите на Купа „Дейвис“ да почивам. Ако бебето се появи по-рано, пропускам Антверп и ще бъда на линия за Мастърса в Париж“, каза Анди.

Бившият №1 стана баща за първи път през 2016 година, когато на бял свят се появи София. 12 месеца по-късно му се роди и второ момиченце, като семейството разкри името му 10 месеца по-късно – Еди.

Мъри се ожени за своята дългогодишна приятелка Ким Сиърс през април 2015 година, а церемонията се състоя в родния град на шотландеца Дънблейн.

Двамата се познават от 2005 г. Ким е в средите на тениса заради своя баща Найджъл Сиърс, който е треньор. Двамата с Анди Мъри стават двойка през 2008 г., а през следващата година се разделят за кратко, но след това отново подновяват връзката си.