Галерия

Новината, че първата ни ракета по тенис Григор Димитров е полудял по американския модел Бела Хадид, обиколи българските медии. Оказа се, че Гришо е споделял всяка нейна снимка, което не е правил досега с никоя друга знаменитост или гадже, пише Стандарт. Най-много му е харесала фотосесията, на която тя е полегнала на празен корт. Дали преди това на него е тренирал Григор? Едва ли.

Да харесаш жената, която миналата година бе коронясана за най-красивата на света, изместила дори Бионсе, не е трудно. Бела Хадид обаче е голяма лъжица за балканската уста на нашето момче.

Тя е само на 23 години, но света е в краката й. Дъщеря е на бивша моделка и мултимилионер от палестински произход. Сестра й Джиджи първа прокара път по подиумите. До 16-тата си година Изабела изобщо не мислише за мода, защото обожаваше конете, яздеше до цял ден и дори се готвеше за участие в олимпиадата в Рио. Лаймска болест обаче преобърна живота й. Тя се премести от Вашингтон в Ню Йорк, записа се фотография, но скоро сестра й я вкара на първото дефиле и оттогава тя не може да се откъсне от фотографията, но вече заради собствените си сеанси.

Рекламно лице на Диор и Булгари, тя е една от най-скъпоплатените модели в света. На един от подиумите през 2019 година се запознава с Григор Димитров, но заедно като част от голяма компания, а там бе и Дейвид Бекъм и естествено събра около себе си цялата шумотевица.

Жената с най-красивите котешки очи обича да разделя свободното си време между семейното ранчо в Пенсилвания и пентхауса си в Сохо. За него брои наскоро 6 милиона долара, като най-ценното там е просторната тераса, в която тя събира тен и прави бляскави купони. Въпреки че през последните години е по-кротка, преди време се забъркваше в поредица от лудории, една от които приключи в полицията след каране в нетрезво състояние и отнета шофьорска снижка.

Всичките нестабилни състояния досега в живота й имат само едно име – рапърът The Weeknd, от 5 години те се карат, сдобряват се, тя го върти на пръста си, той тръгва с други жени и възпламенява ревността й. Така е от 2015 година, в момента отново са скарани, но скоро се засякоха на концерт и тя побърза да си тръгне. Така тръгнаха коментарите, че още не го е преживяла и предстои ново сдобряване, а защо не вече и брак.

Самата тя все още твърди, че той е най-красивия мъж, който познава и че съвместното им жителство в апартамента му в Манхатън, за който той плаща по 60 000 долара на месец, са най-щастливите в живота й.

Америка продължава да следи под лупа новите й изяви по дефилетата и да се захласва по новата музика на Абел, а и по новия му дебют в киното. Григор все още е много далече от тази слава, но кой знае? Любовта не пита.