Галерия

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заведе приятелка си Лолита Османова на кортовете в Хасково. Хубавицата наблюдаваше тренировката на Гришо и баща му Димитър Господинов, в компанията на майка му – Мария.

Вчера двамата се прибраха инкогнито в България, а утре Гришо има рожден ден, като навършва 30 г. След тренировката Григор обяви, че наистина е искал да се прибере у дома за празника си.

„Тук изпитвам специални чувства. Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден, освен тук и след турнира в Рим усетих, че мога да го направя – сподели най-добрият ни тенисист. - Гледам да се насладя на момента, да видя родителите си, да покажа на приятелката ми и на агента ми, който също е тук, да видят от къде съм“.

За 30-годишнината Гришо си пожела само здраве. „Видя се, че в последно време това е най-важното за всички. Тежко беше, но се надявам всичко да е отминало, сподели той и обяви, че сега трябва още повече да се пази, тъй като изкара коровавируса преди година и едва ли има още антитела.

„Още не сме решили къде ще отпразнуваме утрешния ден, ще изберем“, сподели още Григор и допълни, че гледа да се наслади на момента. Запитан какво ще му приготви майка му за празника, той заяви, че няма да мине без любимите му пържоли.

 

„Искам и да потренирам, да се подготвя добре за Женева. Беше ми трудно в последните седмици – мачовете не се случиха, както исках, но това е тенисът. Тренирам, мисля, че играя добър тенис и е важно да се представя добре в следващите турнири“, завърши цитираният от "Монитор" Григор.

На излизане от корта пред журналистите за кратко се спря и Лолита, която на английски заяви: „Това място е важно за него и съм щастлива да съм тук“.