Григор Димитров ще започне с френския ветеран Адриан Манарино кампанията си на силния турнир на трева в Куинс. Българинът е поставен под номер 3 в основната схема на надпреварата, която спечели през 2014 година.

Димитров и Манарино имат пет мача помежду си, като и петте са в сметката на 33-годишния хасковлия. Последният им двубой датира от Индиан Уелс по-рано тази година, когато Григор записа чист успех. Двамата не са се срещали на трева до момента.

Ако се справи с Манарино, Димитров ще играе с победителя от мача между Себастиан Корда и Карен Хачанов, а на четвъртфиналите може да се изправи срещу осмия в схемата Юго Умбер, който го надви на финала в Марсилия.

Действащият шампион в Куинс Карлос Алкарас, който е поставен и под номер 1, започва защитата на титлата срещу Франсиско Серундоло от Аржентина. Финалистът от миналата година Алекс де Минор е втори в схемата и има труден съперник за начало - Лоренцо Музети от Италия. Петкратният шампион Анди Мъри получи "уайлд кард" и във втори кръг може да играе с Холгер Руне (7).