Младокът Ландо Норис ще замени Щофел Вандорн в тима на Макларън от следващия сезон. По този начин той ще бъде партньор на Карлос Сайнц, който бе потвърден също като част от отбора. 

От тима първоначално обявиха, че белгиецът ще напусне след края на кампанията и скоро след това съобщиха, че досегашният резервен пилот ще заеме мястото му, като е подписал многогодишен договор. 

„Ние сме много радостни най-после да разкрием, как ще изглежда нашият отбор от пилоти за 2019-а година. Вярваме, че Лондо е страхотен талант, с огромен потенциал, който бързо трупа опит и ние сме сигурни, че той ще бъде ключова фигура в развитието ни“ заяви босът на отбора Зак Браун. 

Норис участва в тестовете преди състезанията на „Спа“ и „Монца“, като ще продължи битката във Формула 2, където в момента е на второ място. „За мен това е сбъдната мечта. Въпреки че вече съм част от отбора, това е специален момент, за който само съм се надявам да стане реалност. Благодаря на всички за тази изключителна възможност“ заяви Норис.