Дано това да е последната титла на Люис Хамилтън. Това обяви бившият президент на Ферари Лука ди Монтедземоло, който се надява, че още догодина Скудерията ще се върне на върха. 

„Силно се надявам, че тази 6-а титла ще бъде последна за Люис Хамилтън и още през следващия сезон Ферари ще спечели и ще започне нов успешен цикъл“ коментира Ди Монтедземоло пред „Радио Рай“. 

„В оставащите две състезания искам да видя как Ферари се бори за победите, защото това ще е много важно. Може да имат проблеми с надеждността, но това е нормално, когато търсиш отговори. Като фен силно се надявам, че догодина ще спечелим световната титла или ако не го направим ще я загубим в последния старт от много силен съперник“ добави той. 

Интересен бе коментарът му за пилотите, без да каже кой трябва да е №1. „Аз винаги съм смятал, че един пилот трябва да се бори за титлата, а другият да носи точки при конструкторите и да помага, каквото правеха Ървайн, Барикело и Маса. Наистина Шарл надмина очакванията до момента. Напоследък се оплаква и по-малко по радиото, така че това е подобрение“.