Кандидатът за президентът на БФС Любослав Пенев няма място в БФС. На това мнение е анализаторът на Gol.bg Георги Илиев - Майкъла, който беше гост в предаването „Спорно за спорта“ по biT. 

"В България никой не е осъден за корупция, ние сме тръгнали да коментираме съдиите, нашите свирят добре, нали виждате какви фатални грешки правят в Европа. Футболът е най-ниската степен в корупцията, най-бедния спорт е в България – няма приходи, освен на Домусчиев, други отбори, които да имат печалба – няма. На пангара си, даваш пари и всички те псуват – Батков, Божков, Михов – всички са оплюти, така е в България. Любо Пенев няма работа да става мениджър“, каза Майкъла.

"Любо Пенев става за треньор, бях го предложил за треньор в ЦСКА, но Стамен Белчев се справя много добре. Президентството в БФС е мениджмънт, той трябва да знае как се изкарват пари – национални отбори, заплати, школи. Екипът на Боби Михайлов са от най-добрите футболисти у нас – Лечков, Костадинов, Сираков – Боби не е сам. Нека и те да поемат отговорност."

"Ние не искаме да има ред, вместо клубовете да наливат пари в чужденци, можеха да си направят стадионите. БФС не може да прави нищо без подкрепата на държавата. Всичко, което зависи от тях е направено, ето направиха всичко възможно да има отбор като ЦСКА и да играят. 7-8 клуба са на път да изскочат от първенството, те разчитат единствено на пари от телевизионните права. Много малко неща зависят от БФС, независимо колко отбора имаме в „А“ група, ние нямаме детско-юношеска школа, няма бъдеще", добави Илиев.