Септември - Ботев Пловдив, мач от 2-рия кръг на Първа професионална футболна лига, ст. “Васил Левски”, 18:30 часа. 

Прогнозата на Gol.bg:

Отборите на Септември и Ботев Пловдив ще търсят първата си победа в Първа лига, когато тази вечер от 18:30 часа се изправят един срещу друг на Националния стадион “Васил Левски”. На старта на сезона столичани направиха 0:0 като гост на Верея, докато Ботев Пловдив загуби у дома в последните секунди от Левски. 

Очаква се дебют за Септември да направи новото попълнение Александру Бенга, който има опит у нашето първенство, след като през 2014 г. игра за Ботев. Трима обаче ще бъдат извън сметките на треньора Николай Митов - централният защитник Стилян Николов, вратарят Янко Георгиев, както и дошлият под наем от ЦСКА Александър Георгиев. След наказание се завръща Здравко Димитров. Под въпрос остава Борис Галчев, който в гостуването в Стара Загора бе заменен от Иван Тилев. 

За Ботев в състава може да се завърне Диого Кампос, който се възстанови от контузия. Треньорът Николай Киров най-вероятно отново ще разчита в предни позиции на Стивън Петков и Тодор Неделев, а Васил Шопов най-вероятно ще започне като титуляр на мястото на Серкан Юсейн, който лекува травма.

Резултат: 1:1