Макар и с експериментален състав, Славия победи с 1:0 третодивизионния Балкан Ботевград в контролна среща, играна на помощния терен на стадион "Славия".

Единствения гол в мача реализира сръбският защитник Душан Лалатович, който бе точен през първото полувреме. В срещата старши треньорът на "белите" Златомир Загорчич даде шанс за изява на юноши на клуба и футболисти, които играят по-рядко.

"Искахме да видим нашите юноши, но имаше и двама души на проби, затова я направихме контролата. Бранимир Костадинов тренира две-три седмици с нас, доволен съм от показаното до този момент, в този мач не, тъй като имаше много нови футболисти, като тичане и борба днес беше добре, но като игра не", коментира Загорчич след мача.

"Състоянието на отбора е нормално, готвим се като за всеки мач, срещу Левски, съгласни сме с тези решения, надявам се, че като Левски е домакин вместо на "Герена" пак да играем на "Васил Левски". Не е проблем, че ще играем на Националния стадион. Ще разчитаме на Петков и Тасевски в този мач. Не искам да коментирам противника, надявам се да изиграем един хубав мач и да направим нещо", каза още наставникът на белите ⚪️