Селекционерът на България по футбол Красимир Балъков е наясно със стартовия си състав в утрешната квалификация с Англия на "Уембли".

“На 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни детайли за доуточняване, но те ще се решат в последния момент. Моите играчи са наясно, че трябва да се представят на повече от 100% утре вечер".

"Не мога да ви кажа сега кои ще започнат като титуляри, но всичко е възможно. Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас. Ще бъда доволен и щастлив, ако видя, че играчите ми дадат най-доброто от себе си през всичките 90 минути”, заяви Балъков.

“Обожавам това, което виждам като работа и игра от страна на Гарет Саутгейт и неговия тим. Това е футболът, който и на мен ми се иска да играем. Дай боже, след някоя друга година да достигнем нивото на Англия".

"Сега обаче трябва да се съобразим с възможностите си и да сме готови да противодействаме по най-добрия начин на този динамичен, модерен стил на игра. Моментът е идеален за момчетата, за да усетят за какво точно става въпрос”, допълни Бала.

“Предвид точките, с които разполагаме в момента, е трудно да говорим за класиране на Европейското първенство. Имаме обаче добър шанс чрез Лигата на нациите, който трябва да използваме".

"Добре е до края на тези квалификации да видим всички футболисти, които са в разширения състав. Марселиньо и Вандерсон са много добри играчи и съм сигурен, че с опита и класата си ще ни помогнат”, завърши Краси.