Вече бившият президент на БФС Борислав Михайлов даде обширна пресконференция, след като официално подаде оставка. На нея той говори по много теми, не успя да назове най-голямата си грешка по време на управлението и заяви защо в България не го обичат.

"Трудно мога да ви кажа най-голямата си грешка, може би съм бил прекалено добър към всички. Такъв като мен трудно се намира, не е много лесно, след като съм бил най-много дълго управленец в историята на футбола. Не бих казал, че се чувствам предаден", каза Михайлов.

"На всички им е тъжно, че си тръгвам, аз съм със смесени чувства. Всички опитаха да ме разубедят. Знам, че не съм толкова обичан в България, а би трябвало да е обратното заради това, което съм направил за страната. Виковете "Оставка" (б.а. - на мача с Англия) може би са били към треньора, не знам... В България не обичат успелите, а аз съм доста успял. В няколко квалификации бяхме близо до класиране, баражи... Не съжалявам за избора на нито един от треньорите", обяви още бившият президент на БФС.